12/03/2019- 00:00:00

CAMPIONAT D'ESPANYA PER COMUNITATS ESCOLAR CSD


Els passats 2 i 3 de març va tindre lloc en el Centro Deportivo M-86 (Madrid) el Campeonato de España por Selecciones Autonómicas en edad  Escolar CSD. Per la Federació de Natació Comunitat Valenciana van acudir 10 nadadors i 10 nadadores, juntament amb una selecció de la Federació d'Esports Adaptats composta per 8 nadadors i 3 nadadores. En Natació convencional la Comunitat Valenciana es va situar en huitena posició, i en Adaptada en la tercera.
Hem pogut veure en les cares del grup que forme part de la nostra selecció: alegria, tristesa, satisfacció orgull etc. Per a ells ha sigut una experiència que mai podran oblidar. Un dels principals objectius durant el nostre viatge és fomentar les bases del grup com un només; és a dir, sent un EQUIP i fent-los oblidar per uns dies el seu club d'origen, en pro de la selecció de la Comunitat Valenciana, aquest objectiu es va aconseguir, i amb nota molt alta, ja que tot el grup estava unit en els moments bons i també en els menys bons. Els dies que va durar la competició, havent sopat era el moment de reunió del grup; en aquesta reunió es feia reflexió sobre la jornada, reforçant i insistint en la força de l'EQUIP.
Tant el viatge, com l'estada a l'hotel, així com el comportament en piscina, van transcórrer dins d'un ambient i  comportament excel·lents per part dels nostres nadadors i del nostre cos tècnic.
En aquesta experiència esportiva hem pogut comptar amb el grup de nadadors i cos tècnic de FESA, l'aportació del qual i convivència han sigut de gran valor; la interacció entre tots els nadadors ha sigut total; és més, entre tots dos grups s'han aportats valors que els enriquiran com a persones i s'han forjat noves amistats sense cap distinció. Una de les proves del programa de competició és el relleu inclusiu, aquest relleu està format per nadadors/as amb discapacitats i sense discapacitats, fomentant la col·laboració entre les persones. L'equip de la Comunitat Valenciana es va classificar en primera posició.

Últimes notícies