15/03/2019- 00:00:00

VISITA A LES INSTAL·LACIONS DE DÉNIA I MONÒVER


Marco Rivera i Carlos Feltrer, President i Vicepresident 2n de la FNCV, han visitat les instal·lacions esportives de Dénia i Monòver, totes dues en la provincia d'Alacant, per a poder iniciar un acord de col·laboració futura.
Van ser atesos per Susana Campos, directora de Dénia, i Sarai Tomás, directora de Monòver, que els van dedicar la màxima atenció.
Gestionat per l'empresa Aqualia, el Centre Esportiu Municipal de Dénia compta amb una piscina coberta de 25 metres i 8 carrers juntament amb un altra d'ensenyament i àmplia graderia per al públic. Ja s'han iniciat els tramites per a la seua homologació i en breu es podran realitzar esdeveniments.
La piscina de Monòver ja està homologada, en ella va competir la Divisió d'Honor de la Copa Autonòmica de Clubs al desembre del 2010. Aquest Centre Esportiu Municipal, gestionat per BPXport, disposa d'un got gran 25 metres i 8 carrers i un altre més xicotet annex per a ensenyament. En està instal·lació se celebrarà la pròxima competició de la Copa Autonòmica de Clubs de primera divisió els dies 13 i 14 d'abril.
Un positiu pas, en aquest sentit, dins de la província d'Alacant, necessari per a poder desenvolupar amb normalitat la nostra activitat competitiva federativa.

Últimes notícies