15/05/2019- 00:00:00

PRESENTACIÓ DEL ACUÁTICO MORVEDRE A SAGUNT


El dissabte passat el Club Acuático Morvedre ha celebrat en el poliesportiu municipal Internúcleos de Sagunt la primera presentació com a club amb els seus més de tres-cents esportistes. Després de la fusió de diversos clubs de la localitat, d'aquesta forma dona cabuda a les tres disciplines federatives. Durant tot el matí van realitzar diferents exhibicions de forma escalonada de Natació, Artística i Waterpolo. Els més xicotets van poder gaudir de castells inflables situats en l'exterior, mentre es preparaven prop de cinc-centes racions de paella per al menjar.

La cita ha comptat amb la presència de l'Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, el Regidor d'Esports, Miguel Chover, el president del club Juan Pizarro amb la seua Junta Directiva, així com el President de la Federació de Natació Comunitat Valenciana, Marco Rivera. Unes graderies abarrotades d'esportistes i reivindicació a alguns candidats municipals a l'alcaldia de Sagunt, del necessari lideratge per a la construcció, en el municipi, de la primera piscina Olímpica coberta de titularitat pública de la província de València.

Des de la federació donarem suport al màxim al club i col·laborarem institucionalment per a a construcció de la piscina.

Últimes notícies