10/07/2019- 00:00:00

CLAUDIA PLANELLS SUBCAMPIONA DE ESPANYA EN EL IV CAMPIONAT NACIONAL ALEVÍ-PROMOCIÓ


Destacada participació de Claudia Planells del C.Sr. Alquímia proclamant-se subcampiona d'Espanya en figures i primera de les nascudes en 2008; igual que Joana Rufat del C.N.Aquatic Gandia que es va classificar primera de les nascudes en 2009.

El passat cap de setmana un total de set clubs en representació de la Natació Artística valenciana, va partir cap a terres illenques on s'anava a celebrar l'IV Campionat d'Espanya Aleví-Promoció en Escull-Lanzarote. A aquesta delegació d'esportistes els acompanyava la jutgessa nacional Ariadna Masip que per primera vegada representava al col·lectiu arbitral de la FNCV com a Secretària Cap de la competició.


En la modalitat de figures, on les nadadores mostren el seu domini de la tècnica d'aquesta disciplina, la nadadora del C.Sr. Alquímia Claudia Planells es va classificar en segon lloc d'un total de 183 participants, proclamant-se subcampiona d'Espanya i primera de les nascudes en 2008. Gran mèrit va tindre la nadadora del C.N. Aquatic Gandia que a la seua curta edat es va classificar en 50a posició de la general i primera de les nascudes en el 2009, la qual cosa li va permetre pujar-se al més alt del podi en la seua categoria d'edat.


 En la competició de rutines lliures, la final de solo va comptar amb la participació de quatre nadadores valencianes que es van classificar gràcies a la seua bona actuació en figures, obtenint Claudia Planells del C.Sr. Alquímia una emocionant i merescuda 4a posició a tan sols 0,6451 punts de la tercera plaça. En la final de duos, aquesta vegada cinc duos valencians van obtindre passe a la final directa segons el seu resultat obtingut en figures. Quant a les modalitats d'equip i rutina combinada únicament van participar dos clubs pertanyents a la FNCV, obtenint una meritòria 5a plaça el C.N. Flor del taronger Sincro en totes dues modalitats. En la classificació general per clubs el C.N. Sincronitzada Phoenix es va posicionar en 5é lloc d'un total de 29 clubs participants.

Sent importants els resultats esportius, considerem necessari remarcar la gran labor que realitzen els clubs en la transmissió de valors esportius a les nadadores. És una constant la unió que hi ha entre esportistes i entrenadores valencianes a l'hora d'animar a les que en campionats domèstics són rivals, però abans de res són companyes que gaudeixen d'un gran esport com és la Natació Artística. 

Últimes notícies