10/09/2019- 09:49:32

Novetats de Natació Artística: Laura López, nova Directora Tècnica


Si fa uns dies, presentàvem els nous membres a l'equip tècnic de natació, hui desvetllem una nova incorporació a l'àrea de Natació Artística: Laura López serà la nostra nova Directora Tècnica durant aquesta temporada 2019/2020.

Graduada en Educació Infantil i Entrenadora Superior de Natació Artística, té una àmplia experiència a l'àmbit de la formació educativa i esportiva.

Com a nadadora de natació artística, ha estat una integrant tant de la selecció nacional absoluta com de les seleccions nacionals per edats. Entre tots els mèrits esportius absoluts que ha collit, destaquen la plata als Jocs Olímpics de Pequín 2008, un bronze mundial, dues plates i un or europeus, un bronze a la Copa del Món del Yokohama 2006 i un or a la Copa d'Europa de Roma 2007. A més, ha estat campiona d'Espanya en totes les categories per edat i subcampiona d'Europa en equip i combo júnior.

Tota aquesta experiència esportiva l'ha aplicada en la seua trajectòria professional, ja que ha format part de l'equip tècnic de la Selecció Nacional Infantil durant els últims 6 anys, dels quals, l'anterior i el present ha estat l'entrenadora responsable i ha dut l'equip infantil al capdamunt del I Mundial infantil per punts i de la COPA COMEN 2019. Així mateix, aquesta temporada ha estat membre de l'equip tècnic nacional responsable de la categoria aleví a l'Open Matrioska (Rússia) i del campus de tècnica realitzat per al Top 30 nacional de la categoria aleví.

 

Benvinguda a aquest nou projecte esportiu!
 

Fotografies: FNCV i RFEN

Últimes notícies