10/09/2019- 20:16:48

Vicente Furió, nou Director Tècnic de Wterpolo de la FNCV


Entre les novetats que afecten a l'àrea de Waterpolo de la nostra Federació, destaca la incorporació de Vicente Furió en el càrrec de Director Tècnic. Després de quasi 14 anys d'experiència com a entrenador en diferents categories i com a director tècnic del Waterpolo Túria des de fa 7, Furió s'uneix al nou projecte esportiu a partir d'aquesta temporada 2019/2020.

Va estar convocat per l'Equip Nacional de waterpolo com a segon entrenador de la selecció Espanyola sub 15 al campionat d'Europa d'aquesta temporada passada, a Bulgària. Referència del nostre waterpolo valencià, ha aconseguit una plata al Campionat d'Espanya per FF.AA. masculí i 3 bronzes consecutius amb el combinat femení com a responsable de les Seleccions Valencianes durant els darrers 7 anys.
Ha aconseguit guanyar totes les lligues i categories autonòmiques en diverses ocasions, així com la Copa i la Supercopa amb el seu club. També, ha aconseguit l'ascens a Nacional i de segona a primera divisió i ha participat com a entrenador en campionats d'Espanya de clubs per categories, tant masculí com femení.
Ha estat un any com a segon entrenador en Divisió d'Honor Nacional, a més de 3 i 4 anys com a primer entrenador a Primera Divisió Nacional i Segon Divisió Nacional, respectivament.


Així mateix, la vocalia de waterpolo està treballant en un pla autonòmic de tecnificació, per a totes les províncies, que esperem permeti donar accés a l'estament en els plans d'especialització de Conselleria en un futur molt pròxim.

Últimes notícies