04/10/2019- 07:28:42

La FNCV reclama una piscina coberta de 50m i una major ajuda econòmica a la Diputació de València


Diverses personalitats de l'àmbit de la natació valenciana es van reunir dijous passat amb el senyor Diputat de la Joventut i Esports de València, Andrés Campos, per tractar principalment dos objectius: la construcció d'una piscina de 50m coberta a la província de València i una major participació de la Diputació provincial en algun tipus de programa o projecte en suport a la joventut esportiva, la igualtat i l'esport de competició dins els esports aquàtics.

A aquesta reunió també van acudir: el Regidor de l'Ajuntament de Sagunt, i en representació de la secció d'artística, Salva Montesinos, a més del President del Club Aquàtic Morvedre, Juan Pizarro, acompanyats pel president de la FNCV, Marc Rivera i Víctor Moreno, vocal màster de la junta directiva de la FNCV i actual Secretari del Diputat.

Es va proposar Sagunt com a municipi concret per a la construcció de la piscina coberta de llarga distància amb l'aportació justificativa de les 3.000 signatures recollides pel club esmentat anteriorment de membres de la comunitat aquàtica valenciana. Es tracta d’un projecte que ja està posat en marxa. Tant és així, que es troba en un procés prou avançat.

A més, des de la FNCV es van reprendre noves vies de comunicació, inexistents en el passat, i es va aprofitar per reclamar una major involucració per part de la Diputació respecte a ajudes econòmiques destinades a programes o projectes que fomenten la participació d'esportistes joves, la igualtat i l'esport de competició i inclusiu, així com estudiar diverses opcions al respecte de l'organització d'algun torneig o trofeu nacional o internacional a la província de València

Últimes notícies