09/10/2019- 21:48:55

Els/les nostres nadadors/es brillen al Circuit de la C. Valenciana ia la Copa d'Espanya


Dissabte passat va tenir lloc la I Gala de Premiació del Circuit d'Aigües Obertes 2019 sota el lema 'És el moment, És el teu moment' ja que en aquest dia els únics protagonistes són els esportistes d'Aigües Obertes que han estat participant des de finals del mes de maig fins a mitjans de setembre a les 26 Travessies organitzades a la Comunitat Valenciana.


Dels 784 participants, la FNCV va voler fer una menció especial als esportistes de categories masculina i femenina que han participat en més Travessies durant aquests mesos: Andrea Lucas, del CN ​​Godella, amb 20 proves en total, i Ramón Calatayud, del CN ​​Fènix Manises, amb 16 proves disputades. Dels 59 clubs de la Comunitat Valenciana participants, va destacar el Vila-Swim Fondistes, amb més nadadors participants.


Els representants de les Vocalies d'Aigües Obertes, Ramon Miquel, i de Màster, Víctor Moreno van ser els encarregats de lliurar els trofeus als nadadors i nadadores de cada categoria, a més de als clubs de categoria absoluta masculí -CN Fènix Manises, CNE Gandia i CN Benicarló-, absoluta femení -CN Vila-real, CN Delfín i CN Quart de Poblet-, màster masculí - Vila-Swim Fondistes Club Natació, CD UPV i CN Albacora- i màster femení - Vila-Swim Fondistes Club Natació, CN Sueca i CN Albacora.


A causa de l'èxit d'assistència que ha tingut aquesta I Gala de Premiació del Circuit d'Aigües Obertes 2019, la FNCV no descarta la celebració d'aquest lliurament de trofeus en una altra sala de majors dimensions de cara a futures edicions.


----


En l'àmbit nacional, la FNCV ha comptat amb 7 nadadors dins dels tres primers llocs de la classificació general per categories de la V Copa d'Espanya d'Aigües Obertes. En total, la Comunitat Valenciana ha aconseguit 4 ors, 1 plata i dos bronzes.
Després d'haver disputat diferents Travessies al llarg dels mesos que van de maig a setembre - la Travessia final és de caràcter obligatori-, de les quals només puntuen les quatre millors, les posicions més rellevants dels nostres nadadors/es valencians/es en la classificació general per categories han quedat de la següent manera:
Infantil: 3a classificada, Chloe Segura (CD AQUATIC LES MARINES) amb 330 punts en total, a 10 de la segona classificada.
Junior-1: 1r classificat i campió, Miguel Bou (CD AQUATIC LES MARINES) amb 380 punts oficials, 20 més que el 2n classificat.
Junior-2: 1ª classificada i campiona, Elena Molla (CN Peixos-Mislata) amb 345 punts oficials i amb un avantatge de 120 respecte a la següent classificada.
Màster +35: 1r classificat i campió, Francisco José Hervás (Vila-Swim Fondistes Club Natació) amb 450 punts, 10 més que el 2n classificat. Entre les quatre etapes puntuables, destaca la prova de 3.000m del Campionat d'Espanya on va quedar en primera posició.
Màster +40: 3r classificat, Jonas Marín (CD AQUATIC LES MARINES) amb 380 punts: un bronze molt renyit, ja que només l'han separat 5 punts respecte al quart classificat.
Màster +45: 2a, Yolanda Marchante (Vila-Swim Fondistes Club Natació) amb 405 punts oficials. Cal destacar el primer lloc en la prova de 3.000m del Campionat d'Espanya.
Màster +75: 1ª classificada i campiona, Beryl Altabas (CN Elx) amb 375 punts oficials. També es va atrevir amb la prova de 3.000m del Campionat d'Espanya i va aconseguir que fos una de les seves quatre etapes puntuables en quedar en primera posició.

Últimes notícies