18/10/2019- 07:57:11

Tres nadadors valencians integraran el Programa de Tecnificació Infantil


Els nadadors del 2004, Yeray Izquierdo (CN Tenis Elx) i Nacho Campos (CD Nados Castellón), així com la nadadora del 2006, Sara Martínez (CN Ontinyent), seran integrants del Programa de Tecnificació Infantil que inclou una concentració de l'1 al 8 de desembre a Madrid. Els dos nadadors repeteixen convocatòria un any més, mentre que la nadadora estrena categoria amb aquesta convocatòria.

Els tres nadadors valencians han estat elegits com a integrants d'aquest Programa de Tecnificació de natació segons el criteri de polivalència dels resultats de la temporada passada, és a dir, el rendiment conjunt en diverses distàncies i/o estils alhora. D'aquesta manera, el nadador infantil Yeray Izquierdo es va proclamar bicampió d'Espanya Infantil aquest mateix estiu a les proves de 100 i 200m esquena, així com subcampió nacional a 400m lliure i 400m estils amb Millors Marques Autonòmiques en 200m esquena i 400m estils. També va aconseguir Millor Marca Autonòmica Infantil en 200m lliure al Campionat d'Espanya d'Hivern.

De la mateixa manera, Nacho Campos, el CD Nados Castellón també es va coronar la temporada passada campió d'Espanya Infantil amb Millors Marques Autonòmiques incloses en les proves 50, 100 i 200m lliure, a més de 100m papallona. Per la seua banda, la nadadora Sara Martínez, qui fins aquesta temporada competia en categoria aleví, va aconseguir dos ors al Campeoanto d'Espanya d'Estiu a les proves de 100 i 200m braça, a més de batre la Millor Marca Autonòmica en aquesta última prova.

Segons el document de la convocatòria, "el Programa Tecnificació Infantil s'enquadra en una cadena d'actuacions en l'àmbit de l'Equip Nacional de natació, de manera que els continguts treballats en aquest programa servisquenn de base per a l'Equip Nacional ESP-2024 i, al mateix temps, siguen una continuació dels treballats al Campus Tecnificació Aleví."

A més de l'activitat grupal a principis de temporada, el Responsable dels Equips Nacionals Joves (d'acord amb l'entrenador/a corresponent) podria proposar controls de seguiment per alguns/es nedadors/es inclosos en el Programa al llarg del període 2019/2020.

Últimes notícies