30/10/2019- 09:33:40

Els benjamins de l'Escola inicien temporada de competicions a Manises


A més dels nadadors infantils i majors de la C. Valenciana, els nadadors benjamins pertanyents a l'Escola de Natació de la FNCV també han estrenat la temporada de competicions 2019/2020 amb la participació en el 'Encuentro de Natació Manises', celebrat aquest diumenge.
Els nostres nadadors més joves van gaudir al màxim d'aquesta competició d'àmbit comarcal: després de nadar les seues proves corresponents, van tenir temps de relaxar-se al jacuzzi i fotografiar-se amb el cartell del club organitzador, el CN ​​Fènix Manises.
Amb aquestes i moltes altres activitats esportives futures, l'Escola de Natació pretén fomentar el treball de la base de la natació valenciana prioritzant la part més lúdica de l'esport aquàtic mentre s'aprenen aspectes com la tècnica o la higiene esportiva.
Aquests nadadors practiquen l'activitat aquàtica en el Complex Cultural i Esportiu la Petxina. No obstant, la FNCV no descarta impartir més sessions esportives per a la base de la natació en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Ricardo Ten (Benimàmet) en un futur.

Últimes notícies