31/10/2019- 11:00:41

El XVI Trofeu Internacional Castalia Castelló comptarà amb importants al·licients esportius


Inclusió, alt nivell esportiu, gran competitivitat. Són els elements de novetat que incorporarà la 16a edició del Trofeu Internacional Castalia Castelló d'aquest any a la Piscina Municipal de 50m de Castelló de la Plana, durant els dies 6,7 i 8 de desembre. Es tracta d'un dels primers trofeus en piscina llarga del territori nacional amb format d'eliminatòries i finals.


Entre les principals novetats d'aquest trofeu, organitzat pel club valencià de natació Castalia Castelló, pel que fa a altres edicions, destaquen:

  • La competició en qüestió comptarà amb una sessió més que es desenvoluparà divendres de vesprada, quan es nadaran les proves no olímpiques de 50m, així com la prova 1500m lliure, tant masculí com femení.
  • Hi participaran més de 800 nadadors procedents d'Espanya, Ucraïna, Rússia i Itàlia de 2005 i superiors, en el cas masculí; i de 2006 i superiors, en el cas femení. A més, l'esdeveniment tindrà un caràcter inclusiu, ja que, entre aquest nombre de nadadors, competiran esportistes de natació adaptada a les seves pròpies finals de les proves de 100m i en la de 50m lliure.
  • Amb motiu dels JJ.OO. de Tòquio 2020, el trofeu comptarà amb elements temàtics de la cultura japonesa. Un d'ells és la creació dels Seppukus, és a dir, carreres d'eliminació en les proves de 50m on només pot quedar un / a nedador / a.
  • Hauran més de 8000 € en premis.

Qualsevol informació extra es podrà consultar a la pàgina web del club organitzador. 

Últimes notícies