04/11/2019- 09:24:34

La FNCV prepara una Gala històrica pel seu 90 Aniversari: Col·labora!


Amb motiu del 90è Aniversari de la FNCV, es va a celebrar una Gala especial commemorativa. La FNCV demana la col·laboració de totes aquelles persones que vulguen involucrar-se en ella d'una forma diferent i formar part de l'equip de treball que organitzarà aquest esdeveniment que commemorarà la història de la FNCV.
No hi ha criteris a complir per formar part d'aquest equip organitzatiu: no importa que no s'estiga vinculat/da a la FNCV des de fa anys, només importen les ganes de col·laborar en l'organització i gestió d'aquest esdeveniment, així com els records i coneixements sobre el temps que es va representar a la FNCV, ja sigui com a esportista, àrbitre, entrenador, membre de la Junta Directiva, etc. Es tracta de la història de la FNCV i qualsevol persona que hi ha estat vinculada a la FNCV pot aportar les seues idees.
L'equip format treballarà perquè la Gala del 90è Aniversari de la FNCV siga històrica. Històrica, respecte al temps que fa de la creació de la FNCV, ja ho serà. A més, la FNCV vol que aquesta Gala commemorativa quede gravada en la memòria de tots els assistents. En aquest sentit, també ha de ser històrica.
Per aquest motiu, qui vulga aportar la seua col·laboració en l'organització, gestió, etc., de la Gala del 90 Aniversari de la FNCV, haurà de contactar amb la Federació a través del correu electrònic comunicacion@fncv.es. 

Últimes notícies