05/11/2019- 15:14:09

El termini d'inscripció per al Curs d'Àrbitres de la FNCV acaba en menys de 72 hores


El pròxim 8 de novembre serà l'últim dia per a que qualsevol interessat/da en actuar com a àrbitre de waterpolo a la Comunitat Valenciana durant aquesta temporada 2019/2020 s'inscriga en el Curs que ofereix la FNCV, l'inici del qual està previst per a aquest diumenge, 10 de novembre, després que s'haguera de posposar a causa de la coincidència amb el pont festiu de Tots Sants.
El Curs d'Àrbitres de Waterpolo també s'impartirà durant els dies 17 i 24 de novembre. Les tres sessions totals, que es duran a terme a la Piscina Esperanza Lag (Elx), estaran obertes a tots els àrbitres en actiu. Per la seua banda, els que vulguen començar a arbitrar a la Comunitat Valenciana, majors de 16 anys que hagen acabat l'ESO, hauran de superar el Curs d'Àrbitres de Waterpolo de la FNCV.

Per això, hauran d'haver-se estudiat el reglament abans de l'inici del curs, ja que a la seua finalització es realitzarà un examen teòric. En aprovar-se, es realitzaran quatre pràctiques amb àrbitres nacionals en què es valoraran els coneixements i la soltesa a l'hora de xiular partits oficials.

Últimes notícies