19/05/2020- 19:55:03

Tècnics federats de natació compartiran experiències sobre la posada a punt


Amb l'objectiu de donar el valor que es mereix a l'experiència en un aspecte del rendiment esportiu de la natació com és la posada a punt, la FNCV proposa una sèrie de videoconferències per aquest cap de setmana, impartides per entrenadors nacionals


Baix el títol 'Posada a punt en natació, ciència o art?' s'emmarca una sèrie de cinc videoconferències, a càrrec de tècnics de renom en la natació nacional, adreçada a entrenadors i tècnics amb llicència de la FNCV de la disciplina de natació amb l'objectiu de posar en valor l'experiència en el rendiment esportiu.

A través de les preguntes formulades pel Secretari Tècnic de Natació de la FNCV, Miguel Vázquez, i el posterior torn final de preguntes obertes, els entrenadors i tècnics assistents podran conèixer en primera persona les diferents experiències de tècnics de renom en la natació nacional en el plantejament de la posada a punt des de diferents aspectes de la natació, com són la velocitat, el fons, el mig fons i la posada a punt amb nadadors joves i en equip.

En concret, aquestes videoconferències es desenvoluparan aquest cap de setmana, a través de l'aplicació 'Zoom', i estaran repartides de la següent manera:

  • Divendres, 22 de maig, a les 17h: l'entrenador del CN.SEK Castillo, de Madrid, i responsable del programa d'entrenament dels millors velocistes espanyols en els últims anys, Juan Camus, impartirà la xarrada sobre 'Posada a punt en velocitat'.
  • Dissabte, 23 de maig: comptarem amb les xarrades sobre 'Posada a punt i fons' i 'Posada a punt en Equips', a les 10 i a les 16h, respectivament.

La primera d'elles serà impartida per José María de la Torre, exentrenador del Centre de Tecnificació de Castella i Lleó i actual director del Centre d'Activitats Aquàtiques d'aquesta mateixa comunitat. La segona i última d'aquesta jornada la durà a terme l'extècnic del C.E.Mediterrani i ex tècnic responsable de la natació de base FCN, Toni Comas.

  • Diumenge, 24 de maig: en aquesta última jornada també s'impartiran dues xarrades.

La primera, 'Posada a punt i nadadors joves', començarà a les 12h i anirà a càrrec de Jordi Murio, ex Director Tècnic del CN Montjuïc, exentrenador de Rendiment FCN i de la RFEN. A les 17h començarà la xarrada 'Posada a punt i mig fons', per Carlos Carnero, actual tècnic del CN Sedaví, extècnic del CN León, del Centre d'Especialització d'Orense i del de Tecnificació de la Petxina, així com ex Director Tècnic del CN ​​Santa Olaya.
A través de la Coordinació General de la FNCV s'ha fet arribar als clubs adscrits els enllaços d'accés a les diverses videoconferències. No és necessària cap confirmació d'assistència per part del club, però es prega puntualitat per al correcte funcionament de l'activitat.

Vos esperem!

Últimes notícies