24/05/2020- 18:27:39

Carta de la Regidora d'Esports, Pilar Bernabé, dirigida als clubs de la ciutat de València


La FNCV agraeix el missatge de suport als clubs de la ciutat de València, enviat per Pilar Bernabé, regidora d'Esport i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal (FDM), en aquests moments d'incertesa. A través d'aquesta informació de la Regidoria d'Esports es pot llegir la carta íntegra

 

"Benvolgut/da President/a:

En primer lloc, espere que tots estigueu bé; és una situació difícil en tots els aspectes, però de ben segur que ens en sortirem.

La crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 que ha suposat el tancament i el cessament de tota l'activitat esportiva (pública i privada). Des de l'Ajuntament i des de la Fundació Esportiva Municipal de València som coneixedors de la realitat dels clubs, que són els grans dinamitzadors del teixit associatiu i de l'activitat esportiva dels barris de la ciutat de València, en aquests moments tan durs.

Amb la finalitat poder ajudar-vos en aquests temps de crisi i de poder compensar la suspensió de totes les activitats, estem treballant en un programa d'ajudes directes destinades a les entitats esportives de la nostra ciutat, amb l'objecte que pugueu tenir recursos de forma ràpida i així afrontar l'activació esportiva en aquesta nova etapa.

També intentarem agilitzar al màxim la tramitació d'aquestes ajudes perquè pugueu comptar amb aquests recursos el més aviat possible.

Per poder conèixer millor els problemes econòmics i esportius del teixit associatiu esportiu local en aquesta nova realitat, us demanem que dediqueu 5 minuts a completar un formulari on-line que se us enviarà en els pròxims dies.

Tota la informació que s'obtinga a través d'aquesta enquesta servirà per ajustar i determinar d'una forma més prea aquest programa d'ajudes extraordinari.

Volia demanar-vos que traslladeu als/les vostres esportistes, socis/es i membres de la junta directiva del vostre club, que tant l'Ajuntament de València com la Fundació Esportiva Municipal, estarem al vostre costat treballant per recuperar com més aviat, tota l'activitat esportiva de la ciutat i la normalitat a les instal·lacions municipals.

Sense més, estic convençuda que tornarem a veure'ns aviat."

Últimes notícies