27/05/2020- 18:36:20

Comunicat oficial de la Vocalia d'Aigües Obertes i Màster als esportistes federats


Com a membre de la Junta Directiva i Vocal de les disciplines esportives Màster i Aigües Obertes de la FNCV, Víctor Moreno agraeix els esportistes federats la responsabilitat amb la que estan afrontant tot el procés de desescalada i, anteriorment el confinament, a causa de l'expansió del COVID-19

 

"Benvolguts/des esportistes federats/des de totes les categories:

Volia donar-vos les gràcies a tots vosaltres per l'excel·lent comportament durant aquest procés de desescalada, tant en la Fase 0 com en la que ens trobem actualment, encaminada a la tan desitjada tornada a l'aigua de forma normalitzada.

Vull agrair també l'esforç de tota aquesta gent anònima que ha estat i segueix treballant en els serveis essencials d'aquest país perquè no ens falte res i poguem ser atesos en els hospitals i establiments.

Mai abans havíem patit una situació similar, on la salut ha estat una prioritat en aquests quasi dos mesos i mig d'estat d'alarma, deixant fins i tot el nostre esport aquàtic en un segon pla. Però no per això hem deixat de mantenir-nos en forma, cuidar-nos i donar-nos suport a través de les diferents eines tecnològiques.

Després d'un llarg període de confinament, va arribar el moment de tornar a entrenar i tocar aigua, de tornar a notar aquestes sensacions a la mar, però també a embassaments i rius. Tant de bo que molt prompte poguem gaudir dels entrenaments en piscina.

Des de la FNCV, vam voler recopilar una sèrie de fotografies que plasmaren aquesta tornada a la pràctica esportiva aquàtica en diferents punts geogràfics de la Comunitat Valenciana:

  • Castelló: Almassora, Almenara, El Grau, Platja El Fortí
  • València: Guardamar, Cullera, Les Arenes, Malva-rosa, La Patacona, Meliana, Port Sa Platja, Pobla de Farnals i Canet d'en Berenguer, així com els embassaments de Cofrents i Cortes de Payás
  • Alacant: El Postiguet, Sant Joan, Santa Pola, Dénia i la Marina

Innombrables esportistes valencians s'han involucrat en aquesta idea que hui compartim amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra col·laboració.
Us volem animar a seguir sent exemplars en l'ús del nostre mar Mediterrani i responsables amb el compliment de les mesures de seguretat, respectant la distància interpersonal i els horaris assenyalats per les autoritats per a la pràctica esportiva en tot moment.

No ens oblidem de dedicar les nostres primeres braçades a totes aquelles persones que lluiten diàriament per la seua vida i a les que tristament han mort a causa de la COVID-19. El nostre suport a tots els seus éssers estimats.

Acabe desitjant salut per a tota la família esportiva de la FNCV i els seus treballadors. Espere que gaudim al màxim aquesta tornada als entrenaments fins a aconseguir la 'nova' normalitat.


Ens veiem molt prompte."

Víctor Moreno

Últimes notícies