28/05/2020- 17:16:55

El CW Castelló es proclama campió de la Lliga Nacional de Segona Divisió Masculina


L'equip entrenat per Carlos Fidel N'Dongo serà l'únic representant de la Comunitat Valenciana en Primera per a la pròxima temporada després que la RFEN validara la classificació de les Lligues Nacionals en el moment de la suspensió dels partits pel COVID-19

 

A la reunió de la Comissió Delegada de la RFEN, celebrada dissabte passat, es va aprovar donar per vàlida la classificació de les Lligues Nacionals existent en el moment en que es van suspendre aquests partits a causa de l'expansió del COVID-19 en tot el territori espanyol, atorgant-se els títols de campió als primers classificats. També es va acordar que no es produirien descensos però sí ascensos.

En aquest sentit, el CW Castelló disputarà la Primera Divisió Nacional Masculina en la temporada vinent, després de proclamar-se campió de la Lliga Nacional de 2a Divisió Masculina de 2019-2020 amb 35 punts, a 1 punt de diferència del segon i tercer classificat, el Waterpolo Sevilla i el CN ​​Poble Nou, respectivament, que han empatat a punts.

A través d'una publicació a la seua pàgina web, el club castellonenc ha qualificat aquest ascens com "històric", així com "impensable fa 5 anys, tenint en compte que per aquell temps el Club Waterpolo Castelló militava a Segona Divisió Territorial Valenciana."

Després del conjunt castellonenc, el següent equip de la Comunitat Valenciana que apareix en la classificació de 2a Divisió Nacional Masculina és el WP Túria, en cinquena posició, amb 30 punts i col·locant-se per davant del CN Godella, amb 28. El Waterpolo Elx va ser l'onzè classificat amb 10 punts.

 

Enhorabona pel progrés, fruit de l'esforç i el treball ben realitzat!

 

*Fotografies del CW Castelló

 

Últimes notícies