29/05/2020- 18:12:15

Hui s'estrena el nou canal de YouTube de la FNCV


Els primers continguts audiovisuals als quals es pot accedir a través de la plataforma són les cinc videoconferències sobre la posada a punt en natació, que es van dur a terme la setmana passada, a càrrec de tècnics nacionals amb resultats d'èxit nacional i internacional

 

Des de hui, la FNCV incorpora, una nova eina per ampliar la seua comunicació exterior. Amb la creació de canal de YouTube, la FNCV pretén estar a l'abast de més gent apassionada de la natació valenciana.

Els primers continguts audiovisuals als quals es pot accedir a través de la plataforma YouTube són les cinc videoconferències sobre la posada a punt en natació, que es van celebrar la setmana passada, a càrrec de tècnics nacionals de renom amb múltiples resultats d'èxit nacional i internacional , així com amb multitud d'esportistes olímpics que han triomfat sota les seues preparacions, d'una o altra manera:

Primera: 'Posada a punt a velocitat', per l'entrenador del CN.SEK Castell, de Madrid, i responsable del programa de entrenament dels millors velocistes espanyols en els últims anys, Juan Camus,

Segona, 'Posada a punt en fons', per José María de la Torre, exentrenador del Centre de Tecnificació de Castella i Lleó i actual director del Centre d'Activitats Aquàtiques d'aquesta mateixa comunitat.

Tercera: 'Posada a punt en Equips', per l'ex tècnic del C.E.Mediterrani i ex tècnic responsable de la natació de base FCN, Toni Comas.

Quarta: 'Posada a punt en nadadors joves', per Jordi Murio, ex Director Tècnic del CN Montjuïc, exentrenador de Rendiment FCN i de la RFEN.

Cinquena: 'Posada a punt en mig fons', per Carlos Carnero, actual tècnic del CN Sedaví, extècnic del CN Lleó, del Centre d'Especialització d'Orense i del de Tecnificació de la Petxina, així com ex Director Tècnic del CN Santa Olaya.

 

Adjuntem l'enllaç als videos mencionats

Últimes notícies