Accepte

Sofía García (*Morvedre) i Minerva Modéjar medallistes el Nacional aleví de promoció

05/07/2021 @ 10:56:00

Aquest passat cap de setmana va tindre lloc a Inca (Mallorca) el Nacional Aleví-Promoció amb una inscripció de 164 nadadors de 28 clubs. La Comunitat Valenciana, amb 25 nadadores en lliça, va ser la federació autonòmica amb major nombre de participants.

Els resultats més destacats de les nostres nadadores van ser les dues medalles aconseguides per Sofía García (2009), del Morvedre, i per Minerva Mondéjar (2011), de la Azahar Sincro, aconseguint un or i un bronze, respectivament, en la prova de figures.

Sofía García es va proclamar campiona d'Espanya, aconseguint la millor puntuació entre les 163 participants, mentre Minerva Mondéjar va aconseguir el tercer lloc entre les nadadores nascudes en 2011. Així mateix, Ángela Requena (2009), del Sincro La Murtera, va acabar en un meritori sisé lloc.

En la prova de duos, la parella de l'Aquàtic Morvedre integrada per Sofía García i Ashley Giménez, va aconseguir la sisena plaça.

Per part seua, la Azahar Sincro es va fer amb el cinqué lloc en el blegue, mentre en la prova d'equips van finalitzar en sisena posició.

En la classificació final per clubs, la Azahar Sincro va ser 11é, l'Aquàtic Morvedre 13é, el Sincro La Murtera 15é, el Aquàtic Gandia 19é i l'Alquímia 22é, entre els 28 equips participants.