Accepte

Noa Martín signa dos setens llocs en el Festival Olímpic de la Joventut Europea

30/07/2022 @ 13:16:00

La multicampiona nacional en natació i aigües obertes NOA MARTÍN (2007), del Ferca, va formar part de l'equip espanyol infantil, compost per 16 nadadors, que va competir en el FESTIVAL OLÍMPIC DE LA JOVENTUT EUROPEA que va tindre lloc en *Banska *Bystrika (Eslovàquia) entre el 24 i el 30 de juliol.

Aquesta competició a nivell europeu se celebra bianualment i engloba un total d'11 esports amb uns 3.600 atletes de 50 països.

La nadadora valenciana va signar dos SETENS LLOCS en 400 i 800 lliure.

En els 400 lliure es va classificar per a la final de la vesprada amb una millora marca personal de 4.23.47, realitzant el tercer millor temps de totes les participants. No obstant això, en la final no va poder repetir marca i va acabar SETÉ amb 4.25.63.

Entretant, en els 800 lliure, nadant en la sèrie ràpida de la vesprada, va finalitzar també en SETENA POSICIÓ amb una marca de 9.07.04, a quatre segons del seu topall personal.