Accepte

DANIELA MORENO CAMPIONA D'EUROPA CADET 2019 AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE WATERPOLO

17/07/2019 @ 00:00:00

El diumenge passat 14 de juliol Daniela Moreno jugadora del Club Waterpolo Elx, es va proclamar campiona d'Europa cadet com a part del combinat espanyol femení després de véncer en la final disputada en Kirishi a l'amfitriona Rússia, en imposar-se en els penals per 13-14.

Va ser un final d'infart el de l'últim quart on la selecció anava perdent 10-8 a falta de 2.14 minuts per al final del partit. Les jugadores no es van arrugar i van continuar creient en si mateixes el que els va permetre aconseguir remuntar els dos gols de diferència i empatar a 10 per a així accedir al torn de penals on Espanya es va imposar en el marcador.

Enhorabona a totes les jugadores i cos tècnic i especialment a Daniela Moreno.