Accepte

C.N. ATLANTIS CAMPIÓ D'ESPANYA NATACIÓ ARTÍSTICA INFANTIL 2a DIVISIÓ

29/07/2019 @ 00:00:00

Lluna Plora campiona d'Espanya en figures i subcampiona en la modalitat de només lliure.

Sarah Clement medalla de bronze en figures de les nascudes en 2005.

El cap de setmana del 19 al 21 de juliol el C.N. ATLANTIS es va proclamar Campió d'Espanya en l'II Campionat d'Espanya de Natació Artística Infantil de 2a Divisió, celebrat en el Complex Esportiu Javier Gómez Noya a Ferrol. Aquest club valencià va aconseguir alçar-se amb el trofeu en acumular 770.5609 punts, superant a la resta dels 36 clubs participants. Per part de la FNCV participaven 7 clubs, destacant la 10a posició del C.N. PISCINA LA NUCIA CAMILO CANO.

En la modalitat de figures, Lluna Plora del C.N. Atlantis es va alçar amb la medalla d'or, proclamant-se Campiona d'Espanya d'aquesta categoria amb un total de 68.1018 punts, mentre que Sarah Clemente es va pujar al podi per a recollir la medalla de bronze en la classificació per edats amb 65.6596 punts. Entre les 30 millors classificades en la general de figures trobem a 5 nadadores valencianes, Sarah Clemente (8), Natalie Baker (13), Irene Sánchez (21), Ainara Mota (28) d'un total de 237 participants.

Els resultats obtinguts en figures va permetre als clubs valencians classificar a 3 dels seus solistes per a la final de solo. Lluna Plora del C.N. Atlantis es va proclamar subcampiona en aquesta modalitat, mentre que Natalie Baker del C.N Piscina La Nucia Camilo Cano es va classificar en 9a posició i Sarah Climent la segona solista del C.N. Atlantis va obtindre una 11a plaça. En la modalitat de duo, aquests mateixos clubs van obtindre passe a la final, signant una meritòria 4a i 12a plaça per al C.N. Atlantis i una 16a posició el C.N. Piscina La Nucia Camilo Cano. En la modalitat d'equip el C.N. Atlantis es va classificar en 5a posició d'un total de 26 participants, mentre que en la modalitat de rutina combinada es van classificar en 11a posició.

Des de la FNCV destaquem el gran treball que es realitza per part dels clubs valencians d'aquesta disciplina amb un balanç més que positiu: el trofeu del campionat, 3 medalles, 3 finals en només lliure, 3 finals en duo lliure, 5 nadadores en el top 30 del campionat i una 5a plaça en rutina lliure per equips.