Accepte

El Campionat del Món Màster, en viu

11/10/2019 @ 11:09:12

El passat mes d'agost va tenir lloc el Campionat del Món Màster, a Gwangju (Corea del Sud), del 12 al 18. Fins allà es van desplaçar alguns dels nostres nadadors/es valencians. En tornar a la Terreta ens contaren el següent:

CN MEDITERRÁNEO

Els 9 membres de l'equip màster del CN "Mediterráneo (5 masculins i 4 femenins) van aconseguir un total de 4 diplomes, entre les quals destaca Irene Jiménez, qui es va quedar a les portes del podi en categoria +25 en dues ocasions: 50 lliure i 50 braça.

Per la seua banda, Sergi López va ser el cinquè classificat en la prova 200m papallona de la categoria +35 i Inés Bermejo va quedar en sisena posició en el 3000 Open Waters Swimming (OWS) de la categoria +25.

CD UPV

Va començar amb el Campionat del Món disputat a l'any 2000 a Munic (Alemanya). Gwangju ha estat el seu vuitè mundial. Des de l'equip del CD UPV, el nadador José Forner ha participat en les proves de 400 estils, 800 lliure i en 3k OWS de la categoria +50.

Des del 2000 ha viscut experiències mundials "inoblidables" com la que va tenir lloc el 2002 a Chirstchurch (Nova Zelanda) o el Mundial que es va celebrar a Kazan (Rússia) l'any 2015, quan va obtenir els millors resultats esportius (sisè en OWS i desè en 400 estils en categoria +45) coincidint amb el moment en què la FINA "va solapar l'elit amb els màster. La veritat és que el nivell dels participants ha pujat i, sobretot, nadar a les instal·lacions on naden els professionals ha estat un encert, ja que som nosaltres, els nadadors màster, els que ens ho paguem", declara Forner.

El nadador valencià del CD UPV llança un encertat missatge que defineix la natació màster: "a la fi, és la passió per la natació el que ens fa continuar nadant. El proper, Fukuoka."