Accepte

La FNCV, representada al III Campionat d'Espanya de Fons

14/02/2020 @ 10:18:23

El CN Mediterrani València i el CN "València Màsters Sedaví, clubs adscrits a la FNCV, no van faltar a la seua cita amb la tercera edició del Campionat d'Espanya "Open" de Fons de Natació Màster, celebrat el passat cap de setmana a Oviedo

D'entre els 69 equips de tot el territori nacional participants en el III Campionat d'Espanya "Open" de Fons de Natació Màster, que va tenir lloc a la Piscina Parc de l'Oest d'Oviedo, del 7 al 9 de febrer, dos clubs adscrits a la Federació de Natació Comunitat Valenciana van acudir-hi com a representants: el CN "Mediterráneo Valencia i el CN "Valencia Másters Sedaví.

A més del bronze en el relleu 4x200m lliure mixt 100+, amb 10:30.10, el balanç de l'estrena del CN Mediterráneo Valencia en aquesta competició nacional de fons ha estat d'1 primer lloc, 2 segons llocs i 2 tercers llocs individuals.

En categoria femenina, les nadadores de 25+, Inés Bermejo i Rosa Maria Chiner, van ser les protagonistes del podi de 3000m lliure en acabar en primera i tercera posició, amb unes marques de 47:02.07 i 57:36.91, respectivament. La campiona d'Espanya de 3000m 25+ es va quedar a les portes del podi en la prova 1500m lliure: quart lloc per a ella amb 22:54.44, a menys de 40 centèsimes del bronze nacional. També va aconseguir un sisè lloc en 800m lliure, per davant de la seua companya Chiner, que es va haver de conformar amb la 13ª posició en aquesta mateixa prova i amb el 8è millor temps en 1500m lliure (28:04.34).

En categoria masculina, Santiago Vicente Tornero va ser el nadador més destacat de l'equip valencià després d'aconseguir dues medalles de plata en 1500m (18:41.20) i 3000m lliure 25+ (38:15.52), així com un bronze en 800m lliure 25+. No obstant això, la resta de nadadors del Mediterráneo es van mantenir en el Top 10 nacional: cinquè lloc per a Ricardo González a 3000m 50 +, sisena posició per a Ismael Calvo a 1500m i 3000m lliure, així com quatre setens llocs a càrrec de Calvo, González i Sergio Bermejo a 800m lliure 20+ i 50+, respectivament, i 1500 i 3000m 30+.

També s'inclouen entre els 10 millors nadadors a nivell nacional en la prova 800m lliure, a Sergio Bermejo i Lucas Sancho (20+) amb les seues respectives vuitena i novena posició, així com a Ricardo González, després del seu vuitè lloc en 1500m lliure.

Però els nadadors del CN "Valencia Másters Sedaví tampoc anaven a ser menys. Vicent Nebot i Jesús Esteve Puig van ser els dos esportistes més destacats de l'equip després de no abandonar el Top 10 nacional en cap de les seues proves. Mentre que Puig va aconseguir un cinquè i sisè lloc en 1500m i 800m lliure 65+, respectivament, el seu company Nebot es va acostar als llocs de podi després d'aconseguir dos quarts llocs en 800 i 3000m lliure 70+ i un cinquè a 1500m lliure 70+ .

En general, tots dos representants de la Comunitat Valenciana van obtenir uns resultats i van viure una experiència que segur que els animen a repetir en la propera edició, així com a més clubs Màster valencians.