Accepte

La Natació Artística valenciana junior i infantil torna a competir a nivell nacional

27/11/2020 @ 19:57:00

Al març de 2020 va tenir lloc l'últim Campionat d'Espanya que es va disputar a tot el país. El CN Azahar Sincro va ser l'encarregat d'acollir a Castelló aquesta competició. Després de 8 mesos, la natació artistica de la C.Valenciana torna a la competició nacional amb el IV Campionat d'Espanya de Figures Infantil i Rutines Tècniques Júnior

La FNCV estarà representada en aquesta competició de nivell nacional per quatre clubs de la categoria infantil (Stadio Alicante, CNA Atlantis, CN Halia Vila-real i CN Piscina La Nucia Camilo Cano), així com per altres quatre de la categoria júnior (CNA Atlantis, CN Azahar Sincro, CN Halia Vila-real i CN Piscina La Nucia Camilo Cano) en aquesta cita nacional que tindrà lloc a Madrid durant aquest cap de setmana.

La quarta edició del Campionat d'Espanya de Figures Infantil i Rutines Tècniques Júnior de Natació Artística s'inaugurarà demà de matí amb la participació de les nadadores del Solo, tres de les quals van assistir al I Campionat OPEN de Figures Infantil i Rutines Tècniques Júnior de la C.Valenciana fa dues setmanes.

En aquella ocasió, Marta Barabanova (La Nucia) es va proclamar campiona autonòmica amb 71,7121 punts, per davant de la subcampiona autonòmica Victòria Dolz (Azahar Sincro), amb 68,8471 punts i de la nadadora de l'Halia Vila-real, Lucía Ocaña, que va ocupar la sisena posició amb 55,9669 punts.

La primera sessió del IV Campionat d'Espanya de Figures Infantil i Rutines Tècniques Júnior tancarà amb la Final d'Equips Júnior, on la C. Valenciana estarà representada únicament pel subcampió autonòmic, el CNA Atlantis.

D'altra banda, les 24 nadadores de la categoria infantil podran demostrar tot el seu potencial en la segona sessió d'aquesta cita nacional, durant la vesprada del dissabte, amb la disputa de la competició de figures. Entre les 24 nadadores d'entre el 2006 i 2008 de la C. Valenciana, es troba la integrant de la Selecció Nacional, Natalie Baker (La Nucia), que intentarà millorar la 16a posició que va aconseguir en l'edició anterior d'aquesta competició nacional.

El IV Campionat d'Espanya de Figures Infantil i Rutines Tècniques Júnior de Natació Artística tancarà amb la Final de Duo Júnior, on competiran 7 de 8 integrants d'aquestes rutines que assistiren al I Campionat OPEN de Figures Infantil i Rutines Tècniques Júnior de la C.Valenciana: les germanes Irene i Lucía Sánchez (CNA Atlantis), Luna Llora i Ainara Mota (Atlantis 2), Natalie Baker i Marta Barabanova (La Nucia), i, en aquesta ocasió Victòria Dolz, anirà acompanyada de Mar Bartolin (Azahar Sincro), en comptes d'Alba Palau.

Mitjançant el següent enllaç es podrà seguir el IV Campionat d'Espanya de Figures Infantil i Rutines Tècniques Júnior.