Accepte

Les xiques del WP Elx debuten amb empat en Primera Divisió

26/10/2021 @ 19:44:00

Aquest cap de setmana va arrancar la Lliga Nacional femenina de Primera Divisió. Les xiques del ZULUX WATERPOLO ELX van debutar empatant 10-10 amb el Quatre Camins a Madrid.

Amb aquest resultat, les pupil·les de Borja Furió van sumar el seu primer punt i es van col·locar en quarta posició entre els 7 equips del Grup A.

Les il·licitanes tindran descans el pròxim cap de setmana.

TRES DERROTES EN LES LLIGUES MASCULINES

En les Lligues Nacionals masculines, complicada tercera jornada per als nostres tres equips en lliça (el WP Túria va tindre descans).

En Primera Divisió, el CW CASTELLÓ va caure com a visitant davant el *Askartza basc, quedant el marcador en 18-15 a favor dels locals.

El combinat dirigit per Carlos N’Dongo suma així dues derrotes i un empat en aquesta fase inicial de la Lliga.

Els castellonencs, que tindran descans el pròxim cap de setmana, ocupen ara mateix un complicat seté lloc, tancant la classificació del Grup A.

D'altra banda, en Segona Divisió, el NOU GODELLA va ser derrotat per la mínima per l'equip filial del Echeyde a Tenerife, amb un resultat final de 16-15.

Els de Kike García, que descansaran el pròxim cap de setmana, passen a ocupar la setena i última plaça del Grup B.

Entretant, el ZULUZ WP ELX va caure a casa amb un 8-17 davant el Badia català, encadenant així la seua tercera derrota consecutiva en el que portem de lliga i ocupant la setena i última posició en el Grup A.

Els xics de Borja Furió tindran una nova oportunitat el pròxim cap de setmana davant el Wp Màlaga en terres andaluses.